BACKDOOR

קונדיטוריית הBackDoor  מבוססת על קלאסיקה צרפתית עם נגיעות אסייתיות הבאות לידי ביטוי דרך שימוש בחומרי גלם כמו צ'ילי, כפיר ליים, ג'ינג'ר ולמון גראס.

הקונדיטוריה היא החדר האחורי והמתוק של מסעדת ניטן תאי,

בה בכל בוקר חושבים, יוצרים, טועמים, מצפים ואורזים,

זו פינה קטנה בניחוחות של קרמל ושמרים תופחים

חדר בו נוגעים באהבה במאפים, עוגות, לחמים, קישים, גלידות ובריושים,

ובאמת שאין סוף ליצירה ולפנטזיות שאנחנו מגשימים.

השף קונדיטור הצעיר שלנו עופר בן נתן  לוקח אתכם למסע קולינרי מצרפת ועד אסיה.

עופר בוגר בית הספר הגבוהה לקונדיטוריה אסטלה,

בתכנית לימודים בינלאומית בה עבר השתלמות בדרום צרפת בבית הספר הבינלאומי לקונדיטוריה

Olivier bajard שם למד ממיטב הקונדיטורים המובילים בצרפת,

נחת אצלנו במרכז תל אביב בניטן תאי האסיאתית, ומנהל את קונדטוריית הבוטיק BackDoor ואת

מחלקת הקונדיטוריה ממנה יוצאים הקינוחים האקזוטיים למסעדה.

במתחם הקונדיטוריה המרשים מתקיימות סדנאות בישול מדי חודש ע"י שף המסעדה מעוטר אות מישלן, השף שחף שבתאי,

ובערבים ניתן לקיים שם אירועים פרטיים עד 15 משתתפים.

בנוסף ניתן להזמין מגשי אירוח לאירועים פרטיים \ עסקיים \ משרדים בהתאמה אישית.